Трилумін – новий імуномодулятор на основі Bacillus subtilis

11.08.19

Унікальна система, що забезпечує природний захист організму від усіх чужорідних речовин, а також пошкоджених або застарілих власних клітин – це імунітет. Його роль у збереженні людського здоров’я важко переоцінити. Але, попри те, що запас міцності імунітету досить великий, йому потрібна регулярна підтримка. Особливими речовинами, що стимулюють імунну систему, є імуномодулятори. Поговоримо про новий імуномодулятор Трилумін на основі комплексу низькомолекулярних органічних біологічно активних сполук, отриманих із Bacillus Subtilis

Яким буває імунітет

Імунітет, яким він буває

Імунна система – дуже складний механізм, що складається з безлічі органів (центральних і периферичних) та клітин, які виконують окремі функції, але в сукупності взаємопов’язані. Будь-які зміни в її роботі відразу ж відображаються на органах і системах організму та проявляються різними захворюваннями, розладами, недугами.

Імунітет буває:

  1. Вроджений і набутий. Перший вид передається дітям генетично від батьків, другий – формується протягом усього життя.
  2. Клітинний і гуморальний. До першого належать всі клітинні компоненти імунітету, а до другого – компоненти молекулярної (неклітинної) структури, що містяться в різних рідинах людського організму.
  3. Місцевий і системний. Місцевий забезпечує захист організму зовні (шкіра, слизові оболонки), а системний відповідає за здоров’я «зсередини».
  4. Природний і штучний. Імунітет може формуватись та розвиватись природнім способом (після перенесеної хвороби) або бути сформованим із втручанням (вакцина).

Трилумін - видужуй швидше з ним

Імуномодулятор – підтримка здоров’я

Ми постійно зазнаємо негативних впливів на організм – погана екологія, забруднена вода, дефіцит сну, сидяча робота, неправильне харчування тощо. Все це – катастрофа для імунітету і мікрофлори кишківника, яка постійно потребує захисту і відновлення.

Науково доведено, що близько 70% імуномодулювальних клітин людини знаходяться в шлунково-кишковому тракті. А це означає, що наше здоров’я у сезон застуд багато в чому залежить від добробуту травної системи. Через брак часу, коштів або бажання, організація здорового раціону, який допоміг би уникнути проблем, часто стає неможливою. Тому існують спеціальні засоби – імуномодулятори.

Bacillus subtilis - сінна паличка

Bacillus subtilis – унікальний штам мікроорганізмів

Бактерії Bacillus subtilis – це пробіотик, який є досконалим регулятором роботи імунітету. Виражена антибактеріальна і противірусна дія мікроорганізмів дозволяє успішно застосовувати їх для лікування та профілактики багатьох захворювань. Вони є живою мікробіологічною добавкою до їжі, тому ефективно конкурують з патогенною мікрофлорою кишківника, а також виробляють ферменти, вітаміни групи В, амінокислоти, лізоцим, бактеріоцини. Потрапляючи до шлунково-кишкового тракту в достатній кількості, Bacillus subtilis зберігають свою активність, життєздатність і роблять позитивний вплив на здоров’я людини.

Пробіотики особливо необхідні у певних ситуаціях, коли власна фізіологічна мікрофлора наражається на небезпеку або вимагає підтримки. Наприклад:

  • антибіотикотерапія;
  • хронічна перевтома, сильний стрес;
  • надмірне вживання алкоголю;
  • незбалансоване харчування;
  • пошкодження слизової оболонки кишківника.

Імуномодулятор Трилумін на основі Bacillus subtilis

 

Трилумін – інноваційний високоефективний безпечний імуномодулятор

Імуномодулятор Трилумін – містить комплекс сполук, отриманих із Bacillus subtilis. Оскільки бактерія Bacillus subtilis не токсична і є частиною мікробіоти людини, засіб повністю безпечний. Окрім того не має побічних ефектів.

Переваги Трилумін:

  • Має імуностимулювальну дію. Нормалізує різні рівні імунної системи – як клітинний, так і гуморальний імунітет.
  • Допомагає в боротьбі з різними інфекціями, грибками і вірусами: папіломавірусна і герпевірусна інфекція, гепатит С, вітряна віспа, інфекції, що передаються статевим шляхом.
  • Підвищує ефективність роботи ферментів в організмі.
  • Використовується для прискорення одужання при гострих респіраторних вірусних захворюваннях та грипі, а також їх профілактики.
  • Покращує функціонування ендокринної та серцево-судинної систем, допомагаючи здолати астенічний синдром та у період реконвалесценції.

Трилумін можна приймати з 12 років.

Для отримання детальної інформації ознайомтеся з листом-вкладишем до ДД Трилумін.