БАДи для очищення організму

07.06.21

Кишечник людини потребує очищенняДля людського організму їжа – основа всіх процесів життєдіяльності. Нормальне травлення є запорукою здоров’я і гарного самопочуття. Засвоєння та переварювання їжі відбувається в різних відділах шлунково-кишкового тракту, при цьому кишківник відіграє ключову роль в евакуації шлаків.

Про ефективність роботи кишківника судять по якості перистальтики. Рухову активність кишківника забезпечує урівноважений склад мікрофлори травного тракту. Забитий кишківник повільно отруює організм.

Від нормальної роботи кишківника багато в чому залежить, отримають чи ні клітини необхідні поживні речовини, та як довго організм збереже молодість.

Тому в подібній ситуації підтримку надають БАДи для очищення організму.

Що входить до складу БАДів для очищення організму?

Біоактивні добавки, які очищають організм, на сьогодні широко застосовуються і використовуються для підвищення активності природних систем організму які здатні знешкоджувати та справлятися зі збільшим у багато разів за останній час токсичним навантаженням.

Бади для очищення організмуДо складу БАДів для очищення організму входять натуральні компоненти, з яких слід зазначити наступні:

  • Натуральні харчові волокна, завдяки яким посилюється перистальтика кишківника і він м’яко очищується від шлаків.
  • Сорбенти, які зв’язують і виводять з організму ендогенні, а також екзогенні агресивні речовини різного ґенезу.
  • Пребиотики та пробіотики, які приводять в норму кишкову мікробіоту.

Більш детальна інформація про склад біоактивних добавок додається в інструкції до них.

В яких випадках потрібно приймати БАДи для очищення кишечника?

Частіше всього БАДи для очищення кишечника рекомендують приймати при наступних порушеннях та явищах:

  • дискомфортний стан в черевній порожнині;
  • проблеми з боку волосся та шкірних покривів;
  • часто повторювані захворювання;
  • тривала депресія та апатія;
  • зниження концентрації уваги;
  • хронічна втома.

Також відновлення роботи органів травлення БАДами необхідно, якщо відзначаються діарея, закрепи, отруєння різного характеру, для виведення токсинів у осіб з порушенням функцій нирок.

Вищеперелічений список не є найбільш повним, проте він вказує на те, що організм напханий шлаками і необхідно щось робити. На допомогу приходять біологічно активні добавки.

Своєчасне очищення організму допомагає позбутися від неприємних симптомів, і зможе попередити масу важких захворювань, в тому числі хронічних.

Натуральні БАДи для відновлення організму

Компанія «Елемент Здоров’я» розробляє і випускає БАДи для різних потреб:

Дієтичні добавки представлені пакетами-саше та кислотостійкими капсулами.

Натуральні БАДи для очищення організму людиниЕнтероклін – біологічно активна добавка, дія якої спрямована на очищення організму. Біодобавка виявляє виражені сорбційні властивості для активного та ефективного виведення з організму токсинів різного характеру. Покращує функціонування травної системи, імунної реактивності організму, що сприяє більш швидкому одужанню. Цей БАД створений на основі природно-мінеральних компонентів, повністю безпечних для здоров’я людини.

Ентероклін – біодобавка комплексної дії для оптимізації роботи кишківника та печінки.

Природно-мінеральний ентеросорбент для активної адсорбції з травного тракту та виведення з організму екзогенних та ендогенних токсичних речовин. Поліпшує функціонування травної системи, нирок, імунної реактивності організму, що в свою чергу сприяє більш швидкому одужанню. Засіб комплексної дії із вираженими сорбційними властивостями, що має дезінтоксикаційний, антиоксидантний, гепатопротекторний, гіполіпідемічний та протимікробний ефекти

БАДи для відновлення організму продаються в аптеці без рецептів. Здебільшого це сорбенти. Приймаються добавки за годину до їжі або прийому лікарських засобів 3 рази на добу. Тривалість курсу складає від 3 до 7 днів. У подальшому термін споживання та можливість повторного курсу необхідно узгоджувати з лікарем індивідуально.

Переважно протипоказаннями до прийому БАДів для очищення організму є індивідуальна непереносимість до компонентів продукту, виразкова хвороба шлунку та 12-ти палої кишки у фазі загострення, атонія кишківника, виразки та ерозії шлунково-кишкового тракту, вагітність і період лактації.

Необхідно строго дотримуватися інструкції по застосуванню та не перевищувати добову дозу.

Які переваги мають БАДи для очищення організму від компанії “Елемент здоров’я”

БАДи для очищення кишечника і печінкиЯкщо ви хочете придбати БАДи для очищення організму рекомендуємо купити «Ентероклін» компанії «Елемент Здоров’я». Потужний ентеросорбент нового покоління. Основна діюча речовина – високодисперсний діоксид кремнію. Він ефективний при комплексному очищенні організму. Зберігає лікувальну дію після перепаду температур (може зберігається при температурі від 2 ° С до 25 ° С). Не містить добавок: консервантів, барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів. Це підвищує не тільки лікувальний ефект, а й усуває ризик розвитку алергічної реакції на домішки. Використовується сировина європейського походження, яке пройшло повторну перевірку в Україні.

Переваги покупки Ентероклін:

  • швидке виведення токсинів, шлаків, поліпшення самопочуття;
  • комплекс активних речовин, необхідних для очищення організму;
  • доступна ціна.