БАДи для підвищення потенції

07.06.21

БАДи для чоловчого здоров'яСучасний ритм життя, який супроводжується частими стресами, незбалансованим харчуванням, надмірними фізичними навантаженнями або обмеженням рухливості, а також зловживання алкоголем і тютюнопалінням призводить до того, що типові для чоловіків захворювання у віці 50-55 років (аденома, простатит, зниження лібідо та інше) починають відчувати і молоді люди. Для вирішення проблеми потрібен комплексний підхід. Для цього необхідно нормалізувати режим дня, збалансувати харчування, зайнятися спортом, отримати консультацію психолога. Якщо корекцією способу життя не виходить підтримати нормальний стан, на допомогу приходять БАДи для підвищення потенції на рослинній основі. Вони впливають не тільки на потенцію, але і нормалізують стан організму в цілому.

БАДи цієї категорії виконують кілька функцій: покращують кровопостачання в органах малого таза; підсилюють лібідо та усувають еректильну дисфункцію; відновлюють функцію передміхурової залози, ведуть боротьбу із запальними процесами; підвищують імунітет.

Види БАДів для чоловічого здоров’я

Біологічно активні добавки для підтримки чоловічого здоров’я діляться на дві групи:

  1. Натуральні біодобавки для чоловіківНутрицевтики – головним завданням яких є коригування хімічного складу їжі. Вони призначені для додаткового надходження в організм необхідних нутрієнтів: білків, вуглеводів, вітамінів, мікроелементів, амінокислот;
  2. Парафармацевтики – застосовується з метою профілактики, а також в якості допоміжної терапії та підтримки в фізіологічних межах функціональної активності органів і систем.

При проблемах, пов’язаних виключно з чоловічими захворюваннями, інтерес представляє друга група. Саме її призначають як допоміжний компонент при лікуванні сечостатевої системи у чоловічої частини населення, наприклад, захворювань передміхурової залози. Також вони дієві для поліпшення потенції.

Що входить в склад БАДів для потенції чоловіків?

У своєму складі БАДи для потенції чоловіків мають ті компоненти, які впливають на кровообіг, вироблення тестостерону, енергійність, нормалізацію статевого потягу. Завдяки комплексу речовин, забезпечується бажаний ефект для вирішення чоловічих проблем.

При виборі БАДів, необхідно звертати увагу на склад. У добавках, які входять до списку засобів, які впливають на чоловічий організм повинні міститися вітаміни групи В, С, Е, магній, цинк, селен. Крім цього, в біодобавки для чоловіків можна зустріти женьшень, імбир, кінський каштан, бруньки чорної тополі, кропиву, йохімбе. Розглянувши список компонентів, можливо зробити правильний вибір. Ідеальним є повністю натуральний склад.

Як приймати біодобавки для чоловіків?

Біологічно активні добавки для нормалізації потенції відпускаються без рецепта. Однак перед їх застосуванням краще отримати консультацію фахівця, оскільки деякі можуть мати ряд протипоказань:

  • Вік молодше 18 років;
  • Серйозні інфекції сечостатевої системи;
  • Стрибки артеріального тиску та порушення кровообігу;
  • Індивідуальна чутливість до компонентів, що входять до складу БАДів.

Якщо незважаючи на відсутність перерахованих вище протипоказань після початку прийому біодобавки для підвищення потенції з’являється нудота, блювота, запаморочення, порушення з боку шлунково-кишкового тракту, засіб потрібно перестати приймати і відкоригувати призначене лікування.

БАДи для чоловіків цієї групи приймаються курсами кілька разів на рік. Тривалість і частота прийому визначається фахівцем залежно від загального стану і отриманого результату.

БАДи для потенції в Україні від компанії “Елемент Здоров’я”

Ефективні БАДи для підвищення потенції чоловіківФахівцями компанії «Елемент Здоров’я» розроблено засіб ПРОСТОКЛІН – комплексна фітопротекція для регуляції функціонування репродуктивної системи чоловіків, сприяє нормалізації статевого потягу, подовженню часу ерекції. ПРОСТОКЛІН пригнічує проліферацію клітин простати без зниження гормональної активності та статевої функції. Також знижує ймовірність появи ракових пухлин, захищає клітини простати від дії вільних радикалів, покращує роботу передміхурової залози.

ПРОСТОКЛІН повністю складається з натуральних компонентів:

Комплексна фітопротекція при запальних та проліферативних процесах передміхурової залози, сприяє нормалізації функціонування репродуктивної системи чоловіків

  • Плоди пальми Сабаль – вибірково пригнічують синтез дигідротестостерону, знімають набряк і запалення передміхурової залози;
  • Бруньки тополі чорної – усувають болісне сечовипускання. Стимулюють репаративні процеси в тканинах передміхурової залози;
  • Квіти кінського каштана – приймають участь у регуляції біологічної активності статевих гормонів, сприяють регенерації клітин, покращують роботу передміхурової залози;
  • Кора сливи африканської – відновлює гормональний баланс і нормалізує роботу репродуктивної системи. Підвищує еластичність сечового міхура і полегшує сечовипускання;
  • Йохімбін – доведена позитивна роль в лікуванні еректильної дисфункції у чоловіків, висока ефективність відновлення статевого потягу при психогенній імпотенції, нормалізує знижену в результаті стресу статеву активність.

БАДи для підвищення потенції українського виробництваДля виробництва БАДів для потенції в Україні компанія «Елемент Здоров’я» використовує тільки стандартизовану високоякісну сировину, в тому числі, від провідного Європейського виробника рослинних екстрактів – Naturex, строго дотримується стандартів якості, проходить необхідну сертифікацію.

Якщо ви віддаєте перевагу натуральним продуктам, які створені самою природою, застосовуйте засоби для нормалізації потенції від компанії «Елемент Здоров’я».