БАДи для зниження тиску

19.04.21

Біологічно активна добавка – натуральне джерело різних вітамінів, мікроелементів і інших корисних речовин, одержуваних з тваринної, рослинної або мінеральної сировини.

Іноді можна зустріти харчові біокоректори, які отримані шляхом хімічного або мікробіологічного синтезу. Однак і в цьому випадку в них не додають лікарські компоненти хімічного походження.

Високий тиск або гіпертонія є глобальною і найбільш поширеною серцево-судинної проблемою, яка зачіпає не тільки людей похилого віку і небезпечна своїми ускладненнями – в першу чергу мозковим інсультом, інфарктом міокарда.

Навіщо приймати БАДи знижують тиск?

Причинами прояви гіпертонії можуть служити спадкові чинники, нервове перенапруження, стресові ситуації, порушення з боку нирок, ендокринної системи та гемодинаміки. Брак певних вітамінів і мінералів також можуть стати винуватцями підвищення тиску. Чим раніше приступити до терапії, тим швидше настає полегшення.

БАДи знижують тиск допомагають регулювати судинний тонус. У зв’язку з чим фахівці рекомендують людям, що знаходяться в групі ризику уважно стежити за своїм здоров’ям, і приймати вітамінні комплекси або добавки в комплексі з іншими препаратами.

Вимірювання артеріального тиску

Як впливають БАДи нормалізують тиск на організм?

БАДи нормалізуючі тиск можуть бути першими і одними з найважливішими етапами на шляху лікування пацієнтів з початковою стадією артеріальної гіпертензії. Їх застосування запобігає розвитку більш важких форм гіпертонії.

До складу добавок, які застосовуються при серцево-судинних патологіях входять рослинні компоненти, що володіють такими якостями:

  • Позбавляють від холестеринових скупчень;
  • Сприяють зниженню рівня глюкози;
  • Покращують функціонування нирок і печінки;
  • Розширюють просвіт судин;
  • Запобігають появі аритмії;
  • Сприяють в нормалізації водно-сольового балансу;
  • Поліпшать якість крові;
  • Профилактують інфаркт і інсульт;
  • Підвищують метаболізм;
  • Знижують вагу, за рахунок активного спалювання жиру;
  • Сприяють розслабленню стінок судин.

Види БАДів для зниження артеріального тиску і їх особливості

На сьогоднішній день розрізняють два типу БАДів для зниження артеріального тиску. Вони відрізняються один від одного своїм складом. Нутріцевтики містять природні мінеральні речовини, вітамінні комплекси, жирні кислоти. Одним з основних компонентів є харчові волокна. Парафармацевтики – продукти з активними компонентами, що надають вплив на різні органи людини.

Співвідношення компонентів і складу в різних добавках варіює. Незважаючи на натуральний склад, перед застосуванням біологічно активних добавок необхідно проконсультуватися з лікарем, щоб прийняти до уваги всі особливості організму людини, а саме:

  • Серйозність захворювання;
  • Результати огляду;
  • Особливі скарги.

Щоб БАДи від підвищеного тиску надали бажану дію, їх приймають курсами не менше 1 місяця. До ефектів після прийому добавок відносять: очищення організму від холестерину і солей; поліпшення тонусу судин; підвищення стійкості до стресів.

Застосування БАДів, як і лікування перепадів тиску лікарськими засобами, вимагає врахування певних особливостей: індивідуальну непереносимість деяких компонентів продукту, наявність алергічних реакцій, вагітність.

Пропонуємо купити БАДи від тиску в компанії «Елемент Здоров’я»

Пропонуємо купити БАДи від тиску, які розробила компанія «Елемент Здоров’я». АТЕРОКЛІН – комплексний засіб для нормалізації функціонування серцево-судинної системи і поліпшення кровообігу, яке застосовується в якості джерела біологічно активних речовин рослинного походження.

АТЕРОКЛІН складається повністю з натуральних компонентів: Коріння зозулинці, насіння люцерни посівної, коріння трави чистотілу, коріння бузку, бромелайн, плоди амми зубної.

Комплексний засіб для нормалізації функціонування серцево-судинної системи та поліпшення кровообігу, який застосовується в якості джерела біологічно активних речовин рослинного походження

Комплексна дія цих компонентів впливає на обмін речовин, зокрема знижується вміст холестерину в крові і атерогенних ліпопротеїнів, зміцнюються стінки судин і капілярів; нормалізується мікроциркуляція, поліпшуються обмінні процеси в тканинах. АТЕРОКЛІН надає коронаро-, кардіо-, церебро-, нефро- і загальне органопротекторну, антигіпоксичну та антиоксидантну дії. Сприяє нормалізації маси тіла у пацієнтів з надмірною вагою, що є однією з причин підвищення артеріального тиску.

АТЕРОКЛІН рекомендується застосовувати при артеріальній гіпертензії, серцевої недостатності, ІХС, вегетосудинної дистонії, минущих порушеннях мозкового кровообігу, дисліпідемії та атеросклерозі.

Компанія «Елемент Здоров’я» при виготовленні дієтичних добавок використовує тільки стандартизовану високоякісну сировину, в тому числі, від провідного Європейського виробника рослинних екстрактів – Naturex, строго дотримується стандартів якості, проходить необхідну сертифікацію і експертизу. В асортименті компанії також представлені БАДи для зниження цукру в крові.

Якщо ви віддаєте перевагу натуральним продуктам, створені самою природою, застосовуйте засоби для нормалізації артеріального тиску від компанії «Елемент Здоров’я».