БАДи для схуднення

29.11.21

Кількість людей, що страждають на ожиріння, складає близько 30% від усього населення планети. І це лише ті, хто звернувся зі своєю проблемою з вагою до фахівців.

Непросте завдання порятунку від ожиріння можна виконати за умови комплексного підходу до його розв’язання.

Різновиди біодобавок для зниження ваги

  1. Вибір правильного харчування.

Підрахунок калорійності та зміна раціону.

  1. Фізичні навантаження.

Зайва вага почне знижуватися, коли вдасться витрачати більше калорій, ніж отримувати. Запаси жиру організм використовуватиме як енергію для тренування.

  1. Медичні та фармацевтичні рекомендації.

Грамотним підходом до схуднення стане візит до ендокринолога та виконання його призначень. Можна отримати консультацію в аптеці про БАДи для схуднення. Вони продаються без рецепта, тож дуже популярні.

Як працюють БАДи для зниження ваги?

Харчові добавки — це натуральні продукти. Вони містять усі необхідні організму вітаміни та мікроелементи у своєму натуральному вигляді та не мають у складі штучних барвників, консервантів і ГМО. У комплексі з правильним харчуванням та навантаженнями такі продукти допоможуть знизити масу тіла.

Головне завдання для того, хто худне, — нормалізувати роботу травної системи, очистити організм, підвищити опірність до інфекцій і вірусів. З цією метою компанія «Елемент здоров’я» випускає засоби «Ентероклін» і «Ентеронорм».

Натуральні ентеросорбенти у складі – набрякають, всмоктують рідину у шлунку. Мозок отримує сигнал про ситість. Харчові волокна не засвоюються, виводять із організму жири, шлаки, відбувається детоксикація.

Пребіотики — їжа для мікробіоти, що сприяє її зростанню. Вони відновлюють корисну мікрофлору та стимулюють імунітет.

Ефективні штами натуральної мікробіоти та пребіотики для її харчування в складі «Ентеронорму» приводять до ладу всі системи організму.

Коли необхідно приймати біодобавки для схуднення?

Причини порушення метаболізму зможе з’ясувати фахівець-ендокринолог. Для відновлення балансу обміну речовин у комплексному підході буде призначено біодобавки для схуднення.

БАДи для схуднення

Часто для скидання зайвої ваги люди вибирають монодієти — харчування одним видом їжі, наприклад, виключно продуктами з високим вмістом білка. Відсутність повноцінного набору вітамінів і мінералів — важкий стрес для організму.

Щоб уникнути неприємних наслідків, треба приймати наповнені корисними натуральними речовинами БАДи. Така допомога нашому організму дозволить зробити втрату ваги стабільною та виключити нервові перевантаження.

Види та характеристики БАДів для схуднення

Розмаїття харчових добавок, БАДів для схуднення виробників різних країн умовно можна поділити на такі види:

  1. Стабілізатори апетиту, що очищають кишківник.

Вони надсилають мозку сигнал ситості, заповнюючи собою шлунок і усуваючи почуття голоду. Це засоби на основі мікроцелюлози та ентеросорбенту.

Ефективне схуднення за допомогою БАДів

Плюси:

  • зниження апетиту;
  • очищення організму;
  • підвищення імунітету.

Мінуси:

  • метеоризм, біль, спазми;
  • діарея, закреп.
  1. Жироспалювальні препарати.

Прискорюють обмін речовин, розщеплюючи жир. До таких продуктів належать добавки на основі кофеїну та гуарани.

 

Самостійне приймання БАДів для зниження ваги

Якщо після корекції харчування та фізичних навантажень не спостерігається зниження ваги на 5–10% за 3 місяці, приймають харчові добавки.

Натуральний склад, комбінована дія та безрецептурний продаж — фактори, що дозволяють приймати подібні продукти самостійно. Зміцнення імунітету після перенесених захворювань у наші дні є особливо актуальним.

Ефект від прийому БАДів для схуднення

Компанія «Елемент здоров’я» випускає засіб «Ентероклін» із сировини європейської якості. Засіб дозволений до застосування МОЗ України дорослим і дітям з 3 років. Курс лікування — 3–5 днів по 1–2 пакети на добу.

За необхідності лікар може порекомендувати збільшити дозу та тривалість лікування. Порошок приймають за годину до їди: його треба добре розмішати у половині склянки теплої води.

Засіб «Ентеронорм», виготовлений компанією «Елемент здоров’я», рекомендований МОЗ України дітям від 6 років і дорослим. Його призначають по 1 капсулі 2–3 рази на день за 30 хвилин до їди. Курс лікування залежить від стану організму та триває від 3 до 30 днів..

Ендокринолог може порадити продовжити курс вживання 1 капсули на добу, якщо ваша мікрофлора була сильно порушена.

Препарати добре зарекомендували себе в системі схуднення, відновленні імунітету та детоксикації.

Протипоказання до вживання біодобавок для схуднення

Біологічно активні добавки для схуднення — це не ліки. Якщо є серйозні захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед застосуванням цих продуктів.

Застосовувати їх з обережністю та після консультації з фахівцями необхідно:

  • людям із підвищеною чутливістю до компонентів;
  • вагітним і годувальницям;
  • у разі наявності хвороби шлунка чи кишківника у фазі загострення;
  • після перенесених операцій або тяжких хвороб (наприклад, COVID-19);
  • ВІЛ-інфікованим і людям, що мають інші серйозні діагнози.

Не можна використовувати порошок у сухому вигляді. Тривале вживання такого продукту без консультації з фахівцем призводить до порушення всмоктування корисних речовин.

Чому варто купити БАДи для схуднення «Ентеронорм» і «Ентероклін»?

Виготовлені у вітчизняній компанії «Елемент здоров’я» засоби пройшли європейські та українські випробування якості та мають відповідні сертифікати.

Натуральна сировина біодобавок очищає організм від шкідливих бактерій і вірусів, а також відновлює корисну мікрофлору.

Купити БАДи для схуднення «Ентеронорм» і «Ентероклін» рекомендовано провідними дієтологами як засоби додаткового лікування ожиріння без жорстких обмежень.

Будьте уважні! Надавайте перевагу натуральним біодобавкам від перевіреного виробника.

Застосування маловивчених засобів може стати причиною погіршення стану здоров’я. Щоб запобігти цьому, фахівці компанії «Елемент здоров’я» Київ рекомендують засоби для схуднення «Ентеронорм» і «Ентероклін».

Ми гарантуємо високу якість товару, що відповідає світовим стандартам. Якщо у вас залишилися питання, заходьте на наш сайт. Досвідчені консультанти допоможуть з вибором, а отже, в боротьбі з ожирінням у вас з’являться надійні помічники.

Ми худнемо самі та допоможемо вам! Будьте здорові!