БАДи для імунітету

19.04.21

Засоби для підняття імунітету

Якщо імунна система людини функціонує на належному рівні, то його фізіологічному здоров’ю не загрожує велика кількість інфекційних захворювань. Однак, як і будь-яка інша ланка людського організму, імунна система потребує підтримки. У певних випадках необхідну допомогу можуть надати БАДи для імунітету. Коротко розповімо, як вони працюють.

Вікіпедія дає таке визначення БАДам: «… біологічно активні речовини і їх композиції, призначені для безпосереднього прийому з їжею або введення до складу харчових продуктів. Це загальне визначення, однак БАДи БАДам різниця. У них, як і у всіх питаннях, які стосуються здоров’я потрібно розбиратися і розуміти для чого вони потрібні.

Види біодобавок для підняття імунітету

БАДи діляться на 2 групи:

  • нутрицевтиків
  • парафармацевтики.

Перша група засобів для підняття імунітету включає в себе активні добавки до їжі і призначена для заповнення дефіциту вітамінів, амінокислоти, мінерали і інших речовинах.

Друга включає до свого складу речовини, які впливають на функціональну активність органів і систем навіть при невеликій концентрації.

Противірусні БАДи для підвищення імунітету

Які функції виконують противірусні БАДи?

БАДи для імунітету здатні виконувати кілька важливих функцій:

  • Відбувається м’яке очищення організму від зашлакованості, токсинів, вільні радикали інактивовуються, солі важких металів розчиняються;
  • Заповнюється запас важливих елементів, необхідних для нормального функціонування внутрішніх органів;
  • Антиоксидантну дію противірусних БАДів допомагає впоратися з проблемами, пов’язаними з зовнішнім виглядом;
  • Ферментний захист клітин стає значно сильнішим, зміцнюється неспецифічний імунітет.

Зокрема, остання функція безпосередньо впливає на захисні сили організму. Імунітет починає вести боротьбу із захворюваннями та іншими проблемами, що впливають на стан людини.

БАДи для імунітету впливають на роботу органів травлення. Вони підсилюють захисні функції слизової, в результаті чого природна мікрофлора нормалізується.

Кому потрібні БАДи для підвищення імунітету?

Екологічна ситуація, божевільний ритм життя, безсоння і неповноцінне харчування вимотують організм, знижуючи його природний захист. Не рекомендується приймати біодобавки особам, які мають підвищену чутливість. Тому перед застосуванням обов’язково потрібно прочитати інструкцію. Деякі БАДи можуть бути протипоказані дітям до певного віку, вагітним, а також в період лактації.

Призначаються БАДи для підвищення імунітету при частих захворюваннях, що вказують про зниження захисних функцій організму. Також їх застосовують з профілактичною метою.

Пропонуємо купити противірусні БАДи українського виробника

Інноваційний високоефективний безпечний імуномодулятор, що дозволяє полегшити стан пацієнта, скоротити терміни одужання, знизити ризики розвитку ускладнень і рецидивів інфекційних захворювань

Якщо ви хочете купити противірусні БАДи, то компанія «Елемент Здоров’я» пропонує для підтримки імунітету засіб ТРІЛУМІН – імуномодулятор бактеріального походження до складу якого входять продуценти з Bacillus subtilis. Бактерії Bacillus є досить різноманітною групою мікроорганізмів, які відомі вже більше століття. B. subtilis мають підвищену стійкість до дії температури, що не інактивується шлунковим соком, жовчю, що дозволяє їм виживати в умовах кишечника. Завдяки науковим дослідженням, проведеним протягом останніх десятиліть, вдалося визначити майже всі властивості бактерій B. subtilis, що дозволяє розглядати їх як найбільш привабливими з точки зору клінічного застосування.

Компанія «Елемент Здоров’я» пропонує не чудодійні засоби для підтримки імунної системи, а дійсно якісні вітаміни для імунітету, які призначаються в комплексній терапії захворювань і профілактики їх розвитку.

Якщо говорити про якісні та сертифікованих засобах для підтримки імунітету, розробкою і виробництвом яких займається компанія, то можна з упевненістю сказати, що «ТРІЛУМІН» – ефективний засіб для підтримки імунної системи. Аналогів з такими діями більше немає.

З іншими видами дієтичних добавок можна ознайомитися в нашому каталозі.

Якісні противірусні БАДи від компанії «Елемент Здоров’я»

В ідеалі БАДи працюють для підтримки імунітету повинні складатися з природних комплексів. Саме такі біологічно активні добавки виробляє компанія «Елемент Здоров’я» використовуючи тільки стандартизовану високоякісну сировину. Засіб на основі натуральних складових характеризується противірусною, антибактеріальною, протизапальною активністю. Воно не тільки зміцнює імунітет, але і впливає на організм в цілому, підвищуючи працездатність і сповільнюючи процеси старіння.

Якщо ви віддаєте перевагу натуральним продуктам, створені самою природою, застосовуйте засоби для підвищення імунітету від компанії «Елемент Здоров’я».