БАДи для мікрофлори кишечника

19.04.21

Загальне здоров’я людини безпосередньо залежить від стану шлунково-кишкового тракту. У кишечнику відбувається розщеплення їжі, корисні речовини потрапляють далі в інші органи і тканини, а інші – виводяться з організму.

Ключову роль в травній системі людини відіграють бактерії, за деякими даними в кишечнику живе близько 500 видів різних бактерій. Невелика кількість складають також грибки, віруси і найпростіші.

Навіщо потрібні БАДи для поліпшення мікрофлори кишечника?

Злагоджена робота кишечника забезпечується завдяки корисним бактеріям, які активно беруть участь в процесі травлення, засвоєнні вітамінів, білків. Однак, крім корисних мікроорганізмів в кишечнику знаходяться шкідливі бактерії, які при порушенні балансу здатні завдати шкоди здоров’ю людини.

Найбільший інтерес для організму представляють лакто-і біфідобактерії.

Покращенню мікрофлори кишечника допоможуть БАДиЛактобактерії:

  • Ведуть боротьбу з патогенними мікроорганізмами;
  • Покращують метаболізм;
  • Прискорюють відновлення організму при кишкових захворюваннях;
  • Підвищують захисні сили організму.

Біфідобактерії:

  • Ведуть боротьбу з патогенними мікроорганізмами;
  • Виводять непотрібні організму харчові компоненти;
  • Продукують жирні кислоти;
  • Беруть участь в синтезі білків, амінокислот і вітамінів;
  • Сприяють всмоктуванню корисних мінеральних речовин.
  • Відновити і підтримати мікрофлору кишечника на належному рівні допомагають біологічно активні добавки.

БАДи для поліпшення стану мікрофлори кишечника – це джерело корисних лакто-і біфідобактерій. Прийом добавок забезпечує відновлення бактеріальної рівноваги, позбавляє від неприємних симптомів порушення роботи кишечника, допомагає налагодити обмін речовин, запобігає утворенню зайвої ваги і зміцнює імунітет.

Види БАДів для нормалізації мікрофлори кишечника

Засоби для нормалізації мікробіоценозу кишечника поділяють на:

  • Прибіотики – комплекси живих штамів біфідо- і лактобактерій, які позитивно впливають на мікрофлору кишечника, навіть при наявності в ній патогенних бактерій або дефіциту корисних.
  • Пребіотики – груба клітковина, основа для функціонування пробіотика.
  • Синбіотики – вид комплексних засобів, який об’єднує в собі обидва види культур: пробіотиків і пребіотиків.

Програму терапії дисбіозу становить лікар, з урахуванням віку, наявності супутніх захворювань, протипоказань, так як можна ще більше змінити співвідношення патогенних і непатогенних мікроорганізмів. Курс прийому БАДів для нормалізації мікрофлори кишечника залежить від характеру і перебігу захворювання.

Які біодобавки для мікрофлори кишечника пропонує купити компанія «Елемент Здоров’я»?

Полікомпонентний синбіотик з раціональною комбінацією пробіотичного комплексу, пребіотичних компонентів та мікроелементу селену для відновлення та підтримання нормальної мікрофлори, покращення функціонування травної системи та детоксикації організму, пригнічення росту та розвитку патогенних мікроорганізмів, профілактики ендокринопатій та асоційованих з ними захворювань, рецидивів хронічних захворювань, для підвищення резистентності організму проти несприятливих факторів та інфекцій

Компанія «Елемент здоров’я» розробила спеціальний засіб ЕНТЕРОНОРМ – полікомпонентні синбіотики для відновлення і підтримки нормальної мікрофлори кишечника.

До складу дієтичної добавки входять:

  1. Лакто-і біфідобактерії – синтезують вітаміни і сприяють виведенню токсинів, мають антиоксидантні властивості, захищають від патогенних мікроорганізмів. Покращують метаболізм і травлення. Сприяють активному засвоєнню організмом вітамінів і мінералів.
  2. Біоентеросептік Saccharomyces boulardii – здатний конкурентно витісняти патогенні і умовно-патогенні мікроорганізми і гриби, сприяє розщепленню дефектних білків, пошкоджених компонентів клітин, допомагаючи їм оновлюватися, має виражені антитоксичні, антисекреторними і протидіарейними діями, підвищує неспецифічний імунний захист шляхом стимулювання продукції імуноглобулінів.
  3. Пребіотичні компоненти (інулін і олігофруктоза) – стимулюють ріст і активність пробіотічніх мікроорганізмів, забезпечуючи їм оптимальне середовище і кращу конкурентоспроможність.
  4. Селен – бере участь в модуляції протизапальної відповіді, має виражені антиоксидантні властивості.

Біодобавка для мікрофлори кишечника ЕНТЕРОНОРМ відноситься до V покоління БАДів прибіотиків. Добре себе зарекомендував у різних видах терапевтичного впливу: при дисбіозах різного генезу; при синдромі подразненого кишечника та інших функціональних порушеннях травної системи. Прискорює відновлення і зменшує негативні прояви після антибіотико, гормональної, променевої і хіміотерапії; при вугрових висипаннях, а також має загальнозміцнювальну дію, з впливом на імунітет. Складові ЕНТЕРОНОРМ знаходяться в кислотостійкій капсулі, яка попереджає зниження життєздатності пробіотичних мікроорганізмів під впливом соляної кислоти, шлункового соку, жовчних кислот, ферментів.

Засіб ЕНТЕРОНОРМ пройшов лабораторні дослідження і експертизи і схвалений до застосування компетентними органами МОЗ України.

Компанія «Елемент Здоров’я» пропонує купити БАДи пробіотики високої якості, а також біодобавки для підняття імунітету.

Купуйте ЕНТЕРОНОРМ і інші дієтичні добавки від компанії «Елемент здоров’я» і не турбуйтеся про здоров’я свого кишечника.