БАДи для діабетиків

19.04.21

Біологічно активні добавки при цукровому діабеті – додаткове джерело живлення для клітин організму. Вони насичують необхідними мікроелементами і вітамінами всі органи, які в більшій мірі страждають від цієї недуги. «Солодка» хвороба давно перестала бути вироком, однак вимагає пильної уваги. Так як імунна система ослаблена, то ступінь участі БАДів для діабетиків стає значущою. Вони компенсують запас відсутніх речовин, забезпечують організм клітковиною.

Як впливають БАДи для зниження цукру в крові на організм людини?

Прийом БАДів для зниження цукру

БАДи – це вітаміни для діабетиків, які можуть працювати в різних напрямках впливаючи на організм людини:

  • лікувальний,
  • профілактичний,
  • комплексний,
  • зміцнювальний,
  • підтримує,
  • відновлює.

У сукупності з правильним харчуванням і лікарськими засобами БАДи для зниження цукру в крові допомагають домогтися дієвих результатів. Вони надають такі дії на організм:

  • знижують рівень глюкози;
  • стимулюють активність підшлункової залози;
  • покращують метаболізм;
  • стабілізують масу тіла;
  • зміцнюють імунітет;
  • заповнюють нестачу вітамінів і мікроелементів в організмі;
  • нормалізують функціонування лімфатичної системи.

Навіщо БАДи для зниження інсуліну потрібні хворим на діабет?

Таке захворювання як цукровий діабет вимагає щоденного прийому спеціальних лікарських засобів, що впливають на зменшення кількості глюкози в крові. Постійне надходження цих медикаментів організм може негативно відобразитись на роботі нирок, печінки, шлунка.

Якщо при діабеті 1 типу не обійтися без ін’єкцій інсуліну і таблетованих препаратів, то при 2 типі є можливість регулювати рівень цукру в крові за допомогою дієтичного харчування і за допомогою прийому біологічно активних добавок (виняток становлять запущені випадки).

Цукровий діабет 1 типу може привести до збільшення концентрації молочної кислоти в кров’яному руслі, тим самим порушуючи роботу печінки. Це може привести до необхідності підвищення доз інсуліну, що тягне за собою розвиток різного роду ускладнень – невропатії, варикозне розширення вен, ангіопатії. У цьому випадку застосування БАДів для зниження інсуліну допоможе послабити негативні наслідки або попередити їх розвиток.

Які БАДи для діабетиків можна купити в Україні?

Компанія «Елемент Здоров’я» пропонує купити БАДи для діабетиків двох видів.

Натуральний гіпоглікемічний засіб для зменшення гіперглікемії після прийому їжі, шляхом інгібування діяльності кишкових ферментів і затримки всмоктування глюкози в кров, підвищення чутливості тканин до інсуліну; захищає β- клітини підшлункової залози за рахунок антиоксидантної дії альфаліпоєвої кислоти та екстракту Салації сітчатої

ПАНКРЕМОЛ – натуральний гіпоглікемічний засіб для зменшення гіперглікемії після прийому їжі, через пригнічення діяльності кишкових ферментів і затримки всмоктування глюкози в кров, підвищення чутливості тканин до інсуліну; захищає β- клітини підшлункової залози за рахунок антиоксидантної дії альфа-ліпоєвої кислоти та екстракту Салаціі сітчастої.

Комплексний засіб для відновлення структури і функції щитоподібної залози, сприяє покращенню обміну речовин, усуненню дефіциту вітамінів та мікроелементів в організмі, чинить гіпотензивну, антиоксидантну дії, сприяє нормалізації нейроендокринної взаємодії

ТІРЕОКЛІН – натуральне комплексний засіб для відновлення структури і функції щитовидної залози, сприяє поліпшенню обміну речовин, усуненню дефіциту вітамінів і мікроелементів в організмі, має антиоксидантну дію, сприяє зниженню цукру і холестерину в крові, нормалізації нейроендокринної взаємодії.

Засоби застосовуються з певними цілями, мають позитивну дію на життєві функції хворого на діабет.

БАДи для діабетиків впливають на весь організм, тому без призначення лікаря приймати їх не варто. Лікар зможе підібрати БАД з урахуванням стану організму, наявності супутніх захворювань або алергічних реакцій.

У число основних протипоказань для БАДів при цукровому діабеті входять:

  • наявність індивідуальної непереносимості до компонентів, що входять до складу;
  • вагітність;
  • період лактації.

БАДи для зниження цукру українського виробника «Елемент Здоров’я»

В ідеалі БАДи працюють для зниження цукру в крові повинні складатися з натуральних компонентів. Саме такі біологічно активні добавки виробляє компанія «Елемент Здоров’я» використовуючи тільки стандартизовану високоякісну сировину, в тому числі, від провідного Європейського виробника рослинних екстрактів – Naturex.

Ознайомитися з іншими різновидами біодобавок, які пропонує компанія, можна в каталозі.

Перераховані вище біологічно активні добавки компанії «Елемент Здоров’я» застосовуються в комплексному лікуванні цукрового діабету першого та другого типів, а також при розвитку резистентності до інсуліну. Крім того, можуть використовуватися при порушенні вуглеводного обмінного процесу в організмі.

Її активні компоненти сприяють зниженню рівня глюкози в крові. Такий ефект досягається в результаті того, що відбувається зменшення всмоктуваності глюкози в кишечнику.

Крім того, засіб сприяє нормалізації ваги у хворих на цукровий діабет. Слід зазначити, що побічні ефекти при застосуванні засобу  не були виявлені. За своїми властивостями засіб є потужним антиоксидантом, який здатний знижувати підвищену глюкозу при цукровому діабеті. Вони зручні у використанні, легко дозуються, підходять для прийому протягом декількох тижнів або місяців.

Якщо ви віддаєте перевагу натуральним продуктам, створені самою природою, застосовуйте засоби для зменшення гіперглікемії від компанії «Елемент Здоров’я».