Відпочинок взимку може бути і на пляжі

28.12.19

Безсумнівно, зимова пора року по-своєму прекрасна, з численними святами і затишною атмосферою. Однак, незважаючи на всі позитивні моменти, особливо взимку настає гостре відчуття «зарядити внутрішню батарейку» десь на березі теплого моря. Давайте оцінимо можливі варіанти, де можна чудово провести пляжний відпочинок взимку.

Отдых зимой

ТОП теплих країн, де можна затишно та вигідно провести зимовий відпочинок

Шрі -Ланка, Мальдіви, Індія, ОАЕ, Таїланд, Бразилія, В’єтнам, Кенія, Куба, Філіппіни, Китай, Індонезія, Танзанія, Мексика – найбільш поширені країни для відвідування туристів. Ми розповімо про першу п’ятірку.

Відпочинок взимку на Шрі-Ланці

Острів Шрі-Ланка

Ідеальний варіант країни для зимової відпустки. Протягом 2 тижнів ви встигнете придбати бронзовий загар і вдосталь насолодитися лобстерами. Також тут можна побачити, як росте на плантації знаменитий цейлонський чай і купаються в притулку маленькі слони.

Зимовий відпочинок на Мальдівах

Мальдіви

Держава в Індійського океану, розташоване на 26 кільцеподібних атол, Розпорядок дня тут типовий: сніданок, сонячні ванни і підводне плавання до коралових рифів. І це не все. Список «новеньке» тут нескінченний: занурення в підводному човні на глибину, погодувати з руки ската або розважитися з гігантських черепах. А любителям романтики можна відправитися на атол Ваадху, де вечорами світиться океан за рахунок біолюмінесцентного планктону.

Відпочинок взимку в Індії

Яскрава і контрастна Індія

Ця країна додасть різноманітність у ваше життя. Зробити перезавантаження вам допоможуть заходи на Гоа. Північна частина Гоа бюджетна курорт, з доступним проживанням, недорогими кафешками та барами. Якщо вам до душі більш спокійний відпочинок, тоді варто вирушити на північну частину острова. Тут панує спокійна та затишна атмосфера, менше туристів і достатньо місць для усамітнення.

Відпочинок взимку в ОАЕ

Об’єднані Арабські Емірати

З мертвої пустелі перетворився в шикарний пляжний курорт. Акуратні пляжі багатобарвні базари, Чарівна краса старовини і технологічні нововведення – для тих, хто любить різносторонній відпочинок, в ОАЕ є з чого вибирати. В основному туристи облюбували Дубай. Тут можна покататися на лижах в спеціально побудованого гірськолижного комплексі, а якщо снігу вам було досить і вдома, можна відправитися підкорювати пустелю. У любителів пляжного відпочинку є можливість забратися подалі від курортного комплексу, і отримувати задоволення від блакитних вод і білого піску.

Відпочинок взимку в Таїланді

Зимовий відпочинок в Таїланді

Чудові ліки від зимової хандри. Пляжі півострова приваблюють туристів з усього світу. Кокосові пляжі, м’який пісок і тепле море створюють утихомирену атмосферу днем, а ввечері екзотичні бари з веселощами через край і романтичні заходи на відокремленого пляжі.

Проведіть свій морський відпочинок взимку без ексцесів – підготуйтесь

Найчастіше відпочинку розвивається так звана діарея мандрівників. Для запобігання захворювання вживаю в їжу добре вимиті овочі та фрукти, пийте тільки бутильовану воду і ретельно мийте руки.

Ентеросорбент нового покоління

Якщо ви плануєте поїзду в екзотичні країни, необхідно заздалегідь потурбуватися про наявність в аптечці потужного сорбенту. Ентероклін – природно-мінеральний ентеросорбент комплексної дії з вираженими сорбційними властивостями для активної адсорбції з травного тракту і виведення з організму екзогенних і ендогенних токсичних речовин, сприяє швидшому одужанню.

Перед застосуванням слід ознайомитись із листом-вкладишем до ДД Ентероклін. Детальніше на сторінці дієтичної добавки: https://healthelement.com.ua/catalog/gastroenterology/enteroclean