БАДи для щитовидної залози

19.04.21

Гормони щитовидної залози беруть участь у функціонуванні багатьох систем організму. Тому збої в її роботі провокують ряд неприємних супутніх захворювань. Часто у людини в даній ситуації виникають проблеми із зором, тиском, серцем і суглобами. Своєчасна і адекватна терапія дозволяє уникнути подібних ускладнень. Певні патології потребують обов’язкової гормональної терапії. В окремих випадках нормалізувати роботу щитовидної залози можна засобами, в основі яких лежать природні компоненти. Свою ефективність в якості основної і супутньої терапії підтвердили БАДи для щитовидної залози.

Як впливають БАДи для лікування щитовидки на організм?

В основі БАДів лежать діючі речовини мінерального, рослинного або тваринного походження. В окремих випадках до складу можуть входити компоненти, які є продуктами мікробіологічного або хімічного виробництва, подібними з природними складовими. Дані засоби  мають значний вплив на організм. Разом з тим вони не є лікарськими препаратами. Результат їх застосування заснований на здатності відновлювати баланс корисних речовин: білків, жирів, мікроелементів, амінокислот і харчових волокон.

Що стосується ендокринної системи, при лікуванні щитовидки БАДи сприяють відновленню обмінних процесів, нормалізують діяльність щитовидної залози. Беручи до уваги склад подібних засобів, можна з упевненістю говорити про їх ефективність. Біодобавки спрямовані на оптимізацію систем життєдіяльності організму, виявляючи терапевтичну і профілактичну дію на відхилення у функціонуванні щитовидної залози.

БАДи для лікування щитовидки

Коли варто приймати БАДи для щитовидної залози?

Існують різні види БАДів, застосування яких доцільно при будь-яких станах щитовидної залози:

  • гіпотиреоз,
  • тиреотоксикоз,
  • аутоімунний тиреоідит,
  • гіперфункція залози,
  • вузли та новоутворення різного походження.

Застосовувати їх можна в якості основного або супутнього лікування, так і з профілактичною метою.

Ситуації, при яких буде корисно застосування БАДи як вітаміни для щитовидної залози:

  • розумові та фізичні навантаження,
  • стрес;
  • довгостроково поточні хронічні хвороби;
  • збої в роботі щитовидної залози;
  • підтримка ендокринної системи при прийомі замісної гормональної терапії;
  • підготовка до хірургічного втручання;
  • відновлення організму в післяопераційний період.

Які БАДи для щитовидки можна купити в Україні?

Якщо ви хочете купити БАДи для щитовидки в Україні, то компанія компанія «Елемент Здоров’я» рекомендує засіб ТІРЕОКЛІН – натуральне комплексне засіб для відновлення структури і функції щитоподібної залози, сприяє поліпшенню обміну речовин, усуненню дефіциту вітамінів і мікроелементів в організмі, має гіпотензивну, антиоксидантну дії, сприяє нормалізації нейроендокринної взаємодії.

Комплексное средство для восстановления структуры и функции щитовидной железы, способствует улучшению обмена веществ, устранению дефицита витаминов и микроэлементов в организме, оказывает …

ТІРЕОКЛІН сприяє зменшенню обсягу щитовидної залози, нормалізує її функціональний стан. Також застосування засобу допомагає досягти цільового рівня тиреотропного гормону і знизити добову дозу тиреостатиков. Використання ТІРЕОКЛІНА дозволяє зменшити загальну тривалість захворювання.

Протипоказання для лікування БАДами щитовидки

Незважаючи на природний склад, БАДи для лікування щитовидки слід приймати після консультації фахівця. Якщо у лікаря є підозри на порушення роботи щитовидної залози, крім спеціальних аналізів, призначається ультразвукове дослідження, рентген, МРТ.

Заборонено самостійно продовжувати терапевтичні курси або збільшувати дозування подібних засобів. Без призначення лікаря не можна одночасно приймати декілька видів БАДів.

Більшість біодобавок мають протипоказання, які можуть відрізнятися в залежності від складу, виробника і що входять до складу діючих речовин.

Спільними протипоказаннями є:

  • Індивідуальна непереносимість до компонентів засобу;
  • Вікові обмеження;
  • Освіта новоутворень на щитовидній залозі;
  • Захворювання серцево-судинної системи в гострому періоді;
  • Вагітність і період лактації.

Якісні БАДи для щитовидної залози від компанії «Елемент Здоров’я»

В ідеалі БАДи працюють для нормалізації роботи щитовидної залози повинні складатися з натуральних компонентів. Саме таким є ТІРЕОКЛІН – біодобавка на основі екстрактів 2-х йодовмісних рослин з селеном. Дозування селену перекриває добову потребу людини, і бере участь в метаболізмі тиреоїдних гормонів. Компанія «Елемент Здоров’я» використовує тільки стандартизовану високоякісну сировину, в тому числі, від провідного Європейського виробника рослинних екстрактів – Naturex, строго дотримується стандартів якості, проходить необхідну сертифікацію. З повним переліком дієтичних добавок українського виробництва можна ознайомитися на сайті.

Якщо ви віддаєте перевагу натуральним продуктам, створені самою природою, застосовуйте засоби для нормалізації щитовидної залози від компанії «Елемент Здоров’я».