Трилумін – відгуки експертів по застосуванні засобу

16.09.20

Ми продовжуємо знайомити вас із дієтичною добавкою Трилумін, відгуки про який продовжуємо отримувати від професіоналів в області медицини.

У березні цього року Група компаній МедЕксперт, яка є організатором навчальних семінарів для фахівців різного профілю галузі медицини та фармації провела чергове засідання для гінекологів.

Трилумін доповідь

Одним з доповідачів був Юрій Миколайович Гурженко – Головний науковий співробітник відділу сексопатології та урології ДУ «Інститут урології НАМН України», доктор медичних наук, професор кафедри урології НМАПО ім. П.Л. Шупика, Член Європейської асоціації урології, Європейського товариства сексуальної медицини, Член спеціалізованої вченої ради для захисту докторських дисертацій за спеціальністю «Урологія». Лауреат Міжнародного проекту «Медичний олімп».

Ю.М. Гурженко у характерній йому гумористичній формі проаналізував сучасний підхід до терапії хворих на захворювання урогенітального тракту з включенням в схему лікування імуномодуляторів бактеріального походження (зокрема ТРИЛУМІН). Особливістю етіології запальних захворювань нижнього відділу урогенітального тракту в останні роки є превалювання мікст-інфекцій. Поширеність їх настільки велика, що представляє серйозну загрозу репродуктивному здоров’ю населення.

Трилумін доповідь 1

Загальними рисами перебігу мікст-інфекцій урогенітального тракту, є: високий ступінь зараження, відсутність стійкого імунітету, можливість рецидиву захворювання.

Аналізуючи підходи до терапії урогенітальних інфекцій, виступаючий акцентував увагу на необхідність паралельно проводити комплексне індивідуальне лікування пацієнтів та його статевого партнера, намагатися оптимізувати спосіб життя.

Що стосується призначення антибактеріальної терапії, Ю.М. Гурженко наголосив, яким критеріям повинна відповідати ця група препаратів.

Доповідач акцентував увагу клініцистів, що крім антибіотиків, у складі комплексної терапії обов’язково проводиться імунокорекція. Одночасно застосовуючи антибактеріальні препарати та імуномодулятори відбувається нанесення подвійного удару, а саме: антибіотик вбиває мікроби, а імуномодулятор підвищує фагоцитарну активність.

Трилумін доповідь 2

Застосовують в гострий період, та при переході у стадію згасання запалення. З цим добре справляється дієтична добавка ТРИЛУМІН, відгуки про який лише позитивні. Комплекс низькомолекулярних біологічно активних сполук, який діє на обидві ланки імунітету. Має антибактеріальну дію, посилює дію антибіотика. Головною метою ТРИЛУМІНА є – зниження імуносупресії, яку викликає інфекція.

ТРИЛУМІН – рекомендують експерти, застосовують лікарі!