Відкриті класи йоги #здоровайога в парку Перемога

26.07.19

Майстер-класи із йоги від Елемент здоров’я продовжуються. Цього місяця було обрану зелену локацію в Дарницькому районі Києва. Парк Перемога для місцевих жителів – острівець спокою та відпочинку серед транспортних розв’язок, висоток та міського шуму. Тому ми і обрали для #здоровайога цю локацію. Ще й не дарма в день виборів, коли людські емоції сягнули апогею і їх потрібно вивільнити. А що може бути краще за йогу, щоб відновити внутрішній баланс та фізичний тонус, набратися нових сил.

Відкритий клас із йоги в Києві

Липень для Києва взагалі виявився непередбачуваним в плані погодних умов. Різкі зміни температури та часті опади створювали осінній настрій і враження, що літо вже й не повернеться. Наш відкритий клас #здоровайога ці непередбачувані погодні зміни не оминули. Випав дощ. Навіть закрався сумнів чи взагалі проведемо довгоочікувану подію. Та й багатьох охочих дощик таки налякав. Літо, воно на те й літо, щоб показати нам максимум і викликати справжні емоції. Літо – це неймовірна спека від якої і морозиво не рятує, через 15 хвилин вже гроза, що змиває все на своєму шляху і застає нас в найнеочікуваніші моменти посеред відкритого простору, а потім лагідне сонечко робить вечір лагідним та затишним. 21 липня в Київському парку Перемога було саме так.

Йога майстер-клас в парку Перемога

Дякуємо всім, хто не передумав та не налякався дощу і долучився до нашої здорової ініціативи. Тетяна Магалова зі студії йоги Аюрведа було на висоті, як завжди. Ми не узгоджуємо попередньо програму майстер-класу, а довіряємо повністю майстру Тетяні, бо хто ж ми такі в порівнянні із гуру ADHOyoga. Тому і для нас кожен раз – це справжня несподіванка. І кожного разу всі під враженням, втомлені та задоволені.  Думки стають чистими, всі турботи забуваються, настрій неймовірний і хочеться ще, попри фізичну знемогу. Тому не зупиняємось і уже шукаємо наступну локацію для #здоровайога в серпні. Щоб не пропустити, читайте наш Фейсбук.

Майстер Тетяна Магалова проводить #здоровайога

Партнери із ГО “Здорове людство” цього разу нам дуже допомогли з організацією локації та додаткових активностей для відвідувачів парку, які ще не готові, але дуже хочуть осягнути неймовірні асани від Тетяни Магалової.  І колеги навіть самі долучились згодом до йоги 🙂

Депремед від Елемент здоров'я на #здоровайога

Відкритим класам ми також завдячуємо бренду Депремед від Елемент здоров’я. Депремед – дієтична добавка для нормалізації емоційного стану. Найактивніші учасники майстер-класу отримали в подарунок по упаковці засобу. Стане в нагоді, коли не вийде відвідати йога-клас, а мозкова активність низька і потрібно покращити настрій. Та сподіваємось, що йога в житті всіх учасників #здоровайога відтепер буде завжди.

Слідкуйте за новими подіями в соціальних мережах, насамперед у Фейсбук та долучайтесь до здорових ініціатив #здоровайога в Києві.