#здоровайога або як в Києві пропагують здорові тренди

09.07.19

Літо, спека, всі на море. Якби ж то. Велику частину цього прекрасного часу ми проведемо в місті і потрібно шукати де б відпочити тілом та душею на берегах Дніпра вже зараз. На щастя Київ пропонує досхочу розваг для будь-якого віку і смаків. Це прекрасний варіант щоб знайти однодумців, адже разом з друзями відвідати безкоштовний майстер-клас з йоги, саме те, що треба, коли офіс НЕ вписується в літні плани.

Безкоштовна йога в Києві від Елемент здоров'я

Відкриті класи з йоги в Києві

Саме здорові традиції і цінності пропагує компанія «Елемент здоров’я», яка користується девізом «Здорові люди – щасливі». Український виробник дієтичний добавок націлений розвинути свої відкриті класи з йоги в Києві в цілий фестиваль. І тут вже все залежить від кількості зацікавлених в такому проведення часу городян, яких насправді не так вже й мало. Студій, які викладають йогу в кожному районі Києва по декілька штук. Є початківці, а є і студії з багаторічний досвід та висококласними інструкторами. Для відкритих класів #здоровайога компанія запросила сертифіковану майстриню з 13-річним досвідом Тетяну Магалову. В даний момент Тетяна викладає в студії йоги Аюрведа.

Безкоштовний майстер-клас із йоги в музеї авіації

Відповідно, бажаючих доторкнутися до цього, поки що не масового, але вже відомого відпочинку багато. Принадність йоги для людей будь-якого віку в тому, що це, в першу чергу, відновлення внутрішніх сил і ментального здоров’я. А для молодих-активних йога пропонує ще й не слабеньке фізичне навантаження, високу активність на заняттях. Саме обидва аспекти були цілком охоплені на першому майстер-класі, який проходив 19 травня на території Державного музею авіації імені А. А. Антонова.

Як і де знайти такі заходи

Щоб охопити більше людей і популяризувати свої ідеї ЗСЖ серед жителів Києва, компанія «Елемент здоров’я» планує проводить відкриті класи з йоги в різних районах Києва. Це свого роду сюрприз, в якому саме парку буде проходить наступний івент. Тому рекомендуємо слідкувати за новинами на офіційній сторінці компанії у Фейсбук. Саме там зручно відстежувати оновлення та нові заходи.

Цього року плануємо проводити майстер-класи мінімум один раз на місяць, але все залежить від зацікавленості. Якщо буде багато бажаючих, обіцяємо подумати над більшою частотою. Якщо у вас або друзів є бажання спробувати на собі емоції від занять або ви шукайте однодумців, приходьте на майстер-класи йоги від «Елемент здоров’я» та підтримайте здорову ініціативу мегаполісу.