ВАЖЛИВО! Соціальна відповідальність «Фармацевтичної компанії «Елемент здоров’я» в період пандемії COVID-19

18.05.20

Основним напрямком діяльності фармацевтичної компанії «Елемент здоров’я» є розробка і виробництво натуральних продуктів для здоров’я.

Продукти, які виробляє компанія, пройшли лабораторні та клінічні дослідження, сертифіковані і супроводжуються всією необхідною дозвільною документацією. Власні виробничі потужності сертифіковані за міжнародними стандартами та відповідають європейським стандартам розробки та виробництва дієтичних добавок.

Сьогодні на ринку України представлені та користуються попитом більше 25 продуктів виробництва ТОВ «Фармацевтична компанія «Елемент здоров’я».

При збереженні якості препаратів, що випускаються, стратегічна мета компанії – зробити їх доступними для різних верств населення. У «Елемент здоров’я» переконані, що кожна упаковка продукції повинна приносити користь суспільству.

Будучи компанією, діяльність якої тісно пов’язана зі здоров’ям і поліпшенням якості життя людей, добре бачимо, з якими проблемами може зіткнутися людина, та яка підтримка їй необхідна в цей момент.

Саме тому компанія «Елемент здоров’я» долучається до різноманітних благодійних та соціальних заходів або проводить їх самостійно, а також є спонсором безкоштовних консультацій, лекторіїв та майстер-класів.

У сучасних умовах в період пандемії COVID-19 роль лікарів і фармацевтів в суспільстві стає головною, ці фахівці зараз знаходяться на передовій у боротьбі з інфекцією і приймають на себе перший удар. Компанія повністю підтримує протиепідемічні заходи, що вживаються для запобігання та поширення випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусною інфекції, тому прийняла рішення про запуск соціального проекту і надання благодійної допомоги у вигляді безкоштовної передачі медичним закладам, унікального інноваційного противірусного препарату, імунокоректора  власного виробництва – ТРИЛУМІН (ТУ У 10.8-33558748-005:2017).

В якості благодійної допомоги було передано близько 3600 упаковок ТРИЛУМІНУ таким медичним закладам: КНП «Олександрійська ЦРЛ» Олександрійської районної ради Кіровоградської області, Київський міський центр репродуктивної та перинатальної медицини, КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Бердичівської міської ради, КНП «Монастирська центральна районна лікарня» Монастирської районної ради Тернопільської області, КНП «Обласна клінічна лікарня Івано-Франківської обласної ради», КНП «Київська міська клінічна лікарня №4», КНП Білоцерківської міської ради «Білоцерківська міська лікарня №3», КНП «Почаівська районна комунальна лікарня» Кременецької районної ради Тернопільської області, КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» Одеської обласної ради, на загальну суму 2 550 000 грн.

Фармацевтична компанія «Елемент здоров’я» має намір і надалі активно допомагати суспільству, надаючи благодійну допомогу і впроваджуючи соціально  значущі проекти, що сприяють здоров’ю українців.

Під час пандемії коронавірусу кожен зіштовхнувся з безліччю викликів. Проте найголовнішим залишається здоров’я. І ми докладемо усіх зусиль, як соціально відповідальний бізнес, щоб у цей складний час робити добрі справи – маленькі і великі.

Більш детальну інформацію шукайте на сторінці  https://trilumin.com/

Будьте здорові!

Бережіть себе і своїх близьких!