#здоровайога в парку Рильського – перша в серпні

20.08.19

Уже втретє організували чудову і здорову ініціативу разом із ГО “Здорове людство” – відкриті класи йоги #здоровайога. В серпні вирішили провести відразу два класи, але всьому свій час.

Відкриті класи йоги на травичці у Києві

Отже, зеленою локацією в Києві для йоги на травичці став Голосіївський парк імені Максима Рильського. Тепер ми ближче до популярних молодіжних локацій, славетних концертних майданчиків та епіцентрів активностей киян. Тим, кому було мало йоги, могли ще й по лісу погуляти (бо від лісу майже не відрізняється) і покататись на велосипедах, як варіант чи відвідати ВДНГ, він же “Експоцентр України”.

#здоровайога – це чудовий і повноцінний відпочинок душі та тіла в будь-який час і в будь-якому місці. Але ми віримо, що сонечко і травичка – це краще для максимального пізнання себе.

#здоровайога в серпні пройшла у парку Рильського

Цього разу майстер-клас провела студія йоги Vedalife. Все пройшло дуже легко та спокійно, отримали багато турботи та позитивної енергетики від майстрині. Як і локація, так і погода сприяли відновленню внутрішніх сил, умиротворенню та релаксу.

Колеги з громадської організації допомогли нам організувати вже не один івент, роблячи їх ще більш насиченими та корисними. Цього разу також вдячні їм за організацію чудової локації. Разом поширювати ідеї здорового способу життя в мегаполісі цікавіше. Поєднання ідей навколо спільної мети приносить значно більше плодів у нашій добрій місії.

Майстер-клас із йоги від Елемент здоров'я

Якщо ви досі не слідкуєте за ними в соціальних мережах, обов’язково заходьте і підтримуйте, а можна й не обмежуватись тільки соц. мережами. На наші сторінки також завітайте, щоб не прогавити анонси нових подій та переглянути більше фото і відео із попередніх майстер-класів.

Ця #здоровайога мала ще одну фішку – фотосесія на професійну камеру. Нові смартфони – це добре, але професійна техніка у вмілих руках – краще. Тим більше, що буде чим хвалитись перед друзями, які не захочуть долучитись чи не впевнені ще, а всім знайомим показати приклад, як варто проводити вихідні на природі. Фото з майстер-класу розмістимо на своїх сторінках у Фейсбук та Інстаграм, а індивідуальні можемо скинути на особисті запити в ті ж соц. мережі (нам не шкода).

#здоровайога на траві при підтримці Депремед

Наступний відкритий клас із йоги #здоровайога пройде уже цього місяця – слідкуйте за оновленнями. А за рештою фото заходьте на Фейсбук сторінку @healthelement.com.ua