Майстер-класи із йоги вдруге у парку ім. Рильського

05.09.19

Уже вдруге в серпні Елемент здоров’я за підтримки бренду Депремед організувала відкриті класи йоги #здоровайога в Києві. Зелена локація біля озера в Голосієвському парку ім. Рильського виявилась дуже популярною, а Тетяна Магалова в ролі наставника зарядила всіх до наступного відкритого класу у вересні неймовірною енергією. Дивіться та читайте як все відбувалось цього разу.

Відкриті класи йоги в парку Рильського

Соціальний проект може перерости у фестиваль йоги

На початку літа все починалось із маленької групки людей початківців, які тільки но починали займатись чи цікавитись йогою. Остання #здоровайога літа зібрала більше 20 людей, в тому числі й уже досвідчених в питаннях йоги. Наші майстер-класи переросли в дещо більше, бо збирають не лише початківців, а тим хто лише починає ставлять таку планку, що всі залишаються в безмежному захваті і приїжджають до нас, попри зміни локацій.

Ідея зі змінами локацій виправдала себе: постійні відвідувачі класів не пропускають можливості займатися з нами де б то не було, а нові друзі поповнюють нашу йога-банду в різних районах. Можливо колись, наприклад, наступного сезону ми знайдемо єдину найбільш прийнятну для всіх зелену локацію в центрі Києва чи на берегах Дніпра. Поки планується ще, як мінімум 2 майстер-класи у вересні, що пройдуть на нових локаціях.

В серпні вперше за невеличку історію існування проекту #здоровайога провели два відкритих класи і два в одному місці (Голосієвський парк імені Максима Рильського) з люб’язної пропозиції адміністрації парку та сприяння партнерів із громадської організації Здорове людство. Два майстер-класи провели дві майстрині різних напрямків йоги і це було класно: кожен для себе визначився із тим стилем занять, які б йому підійшли якнайкраще.

Тетяна Магалова веде йогу  парку рильського

ADHO йога від Тетяни Магалової навертає до істини

Уже вкотре нам на допомогу прийшла неперевершена майстриня Тетяна Магалова із йога студії Аюрведа. Тетяна уже 4 раз втілює нашу ідею розвивати проекти здорового способу життя в столиці і сприяти пропаганді здорових ініціатив серед киян. Досвід та активне залучення в проект дозволили нам масштабувати проект і отримувати все більш захоплених учасників, що й самі активніше долучаються, приводячи друзів, поширюючи інформацію, підтримуючи нас своїми враженнями після класів.

Особисто нашій команді такий стиль йоги більше до душі. Активна і запальна з максимальним залучення тіла і кріпатурою, яка приносить по закінченні блаженне напруження та чистоту думок. Поряд з цим ще й вчимося у Тетяни, як правильно виконувати всі асани для максимального ефекту і для тіла, правильно дихати та відчувати свої можливості.

Безкоштовна йога в Києві

Долучайтесь та пропагуйте здорові ініціативи

#здоровайога активно розвивається і слід долучатись уже зараз: по-перше – додаткова підтримка організаторів у подальшому розвитку, по-друге – можливість похвалитись участю в перших відкритих-класах та особистого вкладу. Кожна наступна йога анонсується незадовго (не менше тижня) до проведення, що зв’язано з вибором та погодженням нових локацій, тому долучайтесь до подій на Фейсбук і слідкуйте за оновленнями на сторінці Елемент здоров’я, в тому числі і в Інстаграм. Чекаємо Вас наступного разу, не забувайте водичку, зручний одяг та друзів.

Відкриті класи йоги в Києві