Природні енерготоніки та їх особливості

18.09.19

Природа дає нам все необхідне для відновлення здоров’я, підтримки сил. Необхідно тільки знати, «відати» її секрети.

Природні енерготоніки та їх особливості

  1. Наприклад, елеутерокок підвищує стійкість організму до стресів. Це потужний природний адаптоген і стимулятор, допомагає організму підлаштуватися під різні погодні умови, у тому числі жару, духоту і брак кисню.
  2. Лист обліпихи допомагає підтримати судини при посиленому навантаженні: підвищеному артеріальному тиску, спеці. Відвар із них знижує ризик утворення тромбів, особливо в жарку погоду і в сауні, так як організм швидко витрачає воду, кров стає густішою.
  3. Квітки календули володіють потужною протизапальною дією.
  4. Таволга (комірник) береже слизові оболонки від пошкоджень. Особливо корисно пити настій, коли на вулиці сухе повітря, і необхідно пом’якшити горло.
  5. Меліса – чудовий природний енергетик, відновлює баланс симпатичної і парасимпатичної системи. Допомагає зібратися з думками і «розгойдатися» вранці. Ще меліса здавна входила в збори від прискореного серцебиття (тахікардії).

Природні екстракти в одній капсулі

Звичайно, кожен хотів би скористатися перевагами «природної аптеки», але не кожен володіє достатньою кількістю часу на приготування, охолодження і проціджування відварів. На щастя, сучасні технології дозволяють зберегти всю користь лікарських трав і упакувати в зручну капсулу.

Сучасний засіб Лівеклін підтримує тонус гепато-біліарного тракту. Він має збалансований природний склад:

  • меліса – заспокійливий засіб;
  • бромелайн – фермент, що розщеплює жири їжі;
  • папаїн сприяє переварюванню їжі в тонкому кишечнику;
  • аммі зубна завдяки спазмолітичним властивостям впливає на те, що соки підшлункової залози добре досягають харчової грудки;
  • цмин піщаний – відомого жовчогінного засобу;
  • фенхель проти метеоризму.

Весь цей букет забезпечує підтримання здоров’я печінки і жовчовивідних проток, сприяє попередженню кишкової непрохідності, сприяє доброму самопочуттю. Читайте докладніше на сторінці Лівеклін.