Коли варто починати худнути до літа?

27.12.19

Зима – досить небезпечна пора року для жіночої фігури. У цей період ми багато їмо, так як наш організм таким способом захищається від холоду, багато готовим всяких «смачненького», тому що робити то взимку особливо нічого, і знову-таки тому, що хочеться їсти, ведемо малорухливий спосіб життя. А ще не помічаємо, як під товстим вільним одягом змінюється наша фігура, починає накопичуватися і відкладатися жирок. Схуднути до літа за короткий проміжок часу – вкрай складно, а хтось скаже – нереально.

План схуднути до літа

Потрібно починати вже зараз щоб досягти результату

Дійсно, кілограми, які наїдалися роками, а не підуть чарівним чином на протязі 2-3 тижнів. Однак, якщо почати готуватися до літа заздалегідь, наприклад, в кінці зими, або краще – відразу після Новорічних надмірностей – то досягти хороших результатів цілком реально.

У боротьбі за схуднення допоможе виключно – сильне бажання або мотивація. Повинно прийти усвідомлення, що ви хочете схуднути Не тільки до літа, а й взагалі. Схуднення і ведення здорового способу життя не працюють короткостроково. Якщо ви вирішили почати – це назавжди.

З цього приводу, добре сказала Людмила Гурченко: «Жіноче тіло – не гармошка. Потовстішаю-Схудну, Потовстішаю-Схудну… Треба тримати себе в руках!».

  1. Для старту рекомендують зробити своє фото «до». Цей мотиватор допомагає нам усвідомити, що саме ми маємо намір змінити, стимулює нас бути твердими у своєму рішенні і допомагає уникнути зневіри на шляху до поліпшення і красивої фігури.
  2. Крок другий на шляху до позбавлення від зайвих кілограмів – це рух. Важливо не інтенсивність навантажень, а регулярна рухова активність: Прогулянки, пробіжки, плавання, заняття у фітнес-клубі. Для того, щоб виключити провисання тіла в місцях схуднення, корисно виконувати вправи для живота, ніг і талії. І зовсім неважливо, де рухатися: будинки по прибиранням квартири, на свіжому повітрі або в спортзалі. Найголовніше – не давати тілу спокою, і воно почне втрачати кожен зайвий кілограм.
  3. У боротьбі за струнку фігуру доведеться переглянути свої пристрасті до харчовими звичками. Золотий стандарт для схуднення: витрачати калорій більше, ніж вживати. Для розрахунку добової норми калорій існують спеціальні калькулятори.

Хорошим способом почати раціональне харчування є поступовий підхід: недоцільно різко обмежувати обсяг порцій, переходить до здорового харчування слід плавно.

Здорове харчування, щоб схуднути до літа

Здорове харчування – необхідний крок щоб встигнути схуднути до літа

Найменше користі нашому організму приносять такі продукти:

  • смажена, копчена і жирна їжа;
  • консерви;
  • пакетовані соки;
  • молочні продукти з високим відсотком жиру і цукру;
  • напівфабрикати.

Також варто уникати вживання швидкорозчинних каш, шоколаду, кави, солодощів і борошняних виробів. І звичайно, корисно буде виключити вживання солодких газованих напоїв, які містять багато цукру: величезний мінус вживання солодкого – стрибок глюкози в крові, і через короткий проміжок часу знову повертається почуття голоду.

Погодьтеся, що від усіх цих «смакоти» вигідніше відмовитися на шляху до поліпшеної фігурі. У раціоні має превалювати білок, тому доведеться віддати перевагу курку, риби, морепродуктів. Також щодня вживаєте свіжі овочі і фрукти і випиваємо 1,5-2 літра води.

Дієтична добавка Панкремол

Як дієтичне добавки рекомендуємо Панкремол- натуральне гіпоглікемічну і гіполіпідемічний засіб. Що входять до складу альфа-ліпоєва кислота і екстракт салації зменшують всмоктування жирів і глюкози в кров, тим Самим сприяючи зниженню зайвої ваги. Детальніше можна ознайомитися на сторінці дієтичне добавки: https://healthelement.com.ua/catalog/endocrinology/pancremol

Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете підготуватися до літа. Правильне харчування плюс активні рухи – запорука успіху. У вас все вийде. Починайте змінюватися прямо зараз!